Rabo ClubSupport steunt IJstijdenmuseum

Als coöperatieve bank investeert de Rabobank met Rabo ClubSupport hun kennis, het netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Dit doen ze samen met de leden, medewerkers en ambassadeurs van Team NL en Kunstbende.
Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.
Stem op het IJstijdenmuseum!

Waar voor
We gaan de financiële ondersteuning gebruiken voor het vernieuwen en veranderen van de expositie en expositieruimtes opdat wij onze bezoekers een nog beter inzicht kunnen verschaffen over hoe ons landschap er ten tijde van de twee laatste ijstijden moet hebben uitgezien.
Tevens voor onze bezoekers en vrijwilligers een ‘corona-proef’-veilige omgeving te maken.

Over Stichting IJstijdenmuseum
In het IJstijdenmuseum in Buitenpost wordt het boeiende verhaal verteld over de twee laatste ijstijden die een grote rol hebben gespeeld bij de vorming van het landschap in Noord-Nederland en die van Noord-Oost Friesland in het bijzonder. Ook laat het IJstijdenmuseum zien hoe onze voorvaderen toen leefden, op welke dieren zij jaagden en hoe zij van zwerfstenen jachtwapens maakten, die ze daarbij gebruikten.

Hoe kan ik stemmen?
Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.